Poslovne ili sportske slušalice.? Odluka je na Vama.

HX EP525 Lifestyle 03

U ova moderna, tehnološka vremena sve se više udaljavamo žičanim slušalicama te sve više prihvaćamo bežične slušalice. Nema više zapetljavanja i pucanja žica. Sve što treba napraviti je upariti svoje slušalice sa mobilnim telefonom i voilà.

Ne postoji više brend koji na tržištu ne nudi nekoliko takvih slušalica. Tako je Jam audio tržištu ponudio dvije verzije takvih bežičnih slušalica. Jedan model je True Wireless ATHLETE, a druge su True Wireless EXEC. I jedne i druge slušalice krase odlične kvalitete i performanse.

True Wireless Athlete idealne su slušalice za ljude koji vode aktivan život te redovito vježbaju zbog toga što imaju kukicu koja se zakači oko uha. Također otprne su na znoj (IPX5)

Dizajnirane su tako da na nijedan način ne mogu ispasti iz uha dok se vježba, a trokutastim oblikom su prilagođene još boljoj udobnosti tijekom nošenja.

Kad je riječ o zvuku, one rade pristojan posao.  Zvuk je sveukupno dobar i dobro uravnotežen. Slušalice imaju sve kontrole na dohvat ruke s klikastim gumbom, a ne onim koji dodirnete. Vijek baterije  je ukupno  oko 6 sati korištenja, ali sveukupno 30 s kućištem, što je prilično dobro.

True Wireless EXEC slušalice dolaze u malenom okruglom kućištu koji stane u svaku torbicu i svaki džep.

Slušalice imaju brojne značajke, uključujući 8-satno trajanje baterije ali sveukupno do 32 sata s kućištem, što je vrlo impresivno.

Dodirne kontrole rade putem dodira ili poteza prstom. Za reprodukcija / pauzu potrebno je tapnuti jednim dodirom, prijeđite prstom udesno za sljedeću pjesmu i tako dalje. Sve su geste u potpunosti detaljno opisane u uputama, ali imajte na umu da se na slušalicama nalazi i kontrola glasnoće.

Audio je jako, jako dobar, poglavito ako gledamo omjer cijene i karakteristika.

Jam TW Exec slušalice uspoređuju s JBL Tune 220 koje su znatno skuplje. Usudite se uštedjeti na slušalicama, ali nemojte i na zvuku.

Odgovori