ADAM elements CASA M100 Red 01 1

ADAM elements Casa M100+ USB-C

Pouzdan i kvalitetan USB-C kabel za koji ćete koristiti za punjenje najnovijih laptopa je obavezan dodatak u vašoj torbi za siguran rad.

Najnoviji i najskuplji modeli laptopa, ali sve češće i oni cjenovno malo pristupačniji, dolaze s USB-C konektorima koji u jednom kabelu omogućuju nekoliko funkcija – punjenje baterije laptopa, superbrzi prijenos podataka, pa čak i spajanje na USB-C vanjski monitor. Sve ovo je moguće i istovremeno – tako da vam, primjerice, USB-C monitor strujom napaja laptop, a laptop preko tog istog kabela šalje sliku na monitor i dodatno komunicira s uređajima koji su spojeni na USB hub tog monitora.

Zvuči zahtjevno – i jest. Tim je važnije da se koriste odgovarajući kvalitetni i pouzdani kabeli, ne samo kako bi cijela ova kombinacija radila, nego i da bi sve funkcioniralo sigurno.

ADAM elements se specijalizirao za ovakve USB odnosno USB-C dodatke, pa je tako ovaj Casa M100+ USB-C kabel samo jedno od mnogih rješenja ovog proizvođača.

Kabel ima ojačani konektor s aluminijskim kućištem koji osigurava snažan i trajan proizvod. Podržano je napajanje do 100W (20V, 5A), što efektivno pokriva praktički sve laptope koji se mogu napajati putem USB-C.

Isto tako, podržan je USB 3.1 Gen 2 10-gigabitni prijenos podataka, naravno unatrag kompatibilan sa starijim standardima (USB 3.1 Gen 1, USB 2.0 i USB 1.1).

Najzad, ako preko njega želite slati sliku na vanjski monitor, podržana je rezolucija do 4K pri 60Hz video te prijenos zvuka na USB-C vanjski monitor.

Akcija!
Najniža cijena: 15.78 
Snižena cijena: 8.69