ADAM elements Peak ll Trio120 RD 01 s

ADAM elements PeAk kabeli

Kvalitetan kabel za vaš smartfon i tablet će odlična investicija jer će s vama biti godinama, spreman za sve što će ga zadesiti u svakodnevnom potucanju svijetom.

Prije ili kasnije, svi se u dućanu nađemo pred stalkom s kojeg vrišti masa jeftinih kabela. I prije ili kasnije, svi se vratimo pred takav stalak kada nam jeftini kabel koji smo ranije kupili otkaže poslušnost.

PeAk II Trio 120B

Iako ima ime koje bi vam moglo slomiti jezik, ovaj je kabel svakako vrijedan pažnje – ovo je vjerojatno jedini kabel koji će vam ikada zatrebati u torbi.

Sa svoja tri konektora koji su uvijek dostupni – micro USB, USB-C te Lightning – ovaj kabel pokriva sve telefone i tablete koji su na tržištu. Bez obzira trebate li ga za stari tablet ili najnoviji Samsung ili iPhone, PeAk II Trio 120B se spaja sa svima.

Inače, brojka u imenu označava dužinu od 120 centimetara, pa ga komforno možete koristiti i u uredu i u automobilu i to bez bojani od zapetljavanja.

Dodatno, s ovim ćete kabelom biti popularni među prijateljima i kolegama kojima možete uvijek biti pri ruci za punjenje njihovih uređaja. Čuvajte ovaj kabel ga da ne dobije noge! Nemojte reći da vas nismo upozorili.

 

PeAk II 120B Lightning

Sve gore navedeno vrijedi i za ovaj kabel, osim što je ovdje posrijedi kabel namijenjen samo za Apple iPad i iPhone, koji imaju Lightning konektor.

 

Nema na zalihi
Akcija!
Najniža cijena: 17.11 
Snižena cijena: 9.41