House of Marley No Bounds Sport EM JA016 BL Features 01

House of Marley No Bounds Sport

No Bounds Sport u svom cilindričnom kućištu skriva puno funkcija i snažne zvučnike, te 12-satnu bateriju koju je moguće potpuno nadopuniti za svega 2 sata. Uz vodootpornost te speakerphone funkciju, Sport skače u akciju u svakoj prilici.

Model Sport nalazi se u sredini House of Marley serije No Bounds, ali to ne znači da je riječ o osrednjem proizvodu. Naprotiv, Sport nudi jači zvuk u odnosu na početne modele, ali još uvijek razumne dimenzije ako ga tu i tamo želite ponijeti sa sobom. Dobra vijest: u sklopu akcije za Valentinovo cijena mu je snižena s 849 kn na puno pristupačnijih 594 kn.

Dizajn

No Bounds Sport nije jedini Bluetooth zvučnik cilindričnog oblika, no iz mase malih cilindara se izdvaja ne samo dimenzijama nego i svime što je uspio ubaciti u svoje kućište. Za početak, to je kućište kao i svi House of Marley proizvodi, izrađen od kombinacije materijala REWIND i REGRIND, odnosno kombinacije konoplje, pamuka i reciklirane plastike te recikliranog pluta i silikona.

Svaki od tih materijala je odabran ne samo zbog svoje atraktivnosti, nego ponajprije zbog funkcionalnosti koju donosi ovom uređaju. Na primjer, odmah upada u oči čvrsti reciklirani pluto – nesvakidašnji materijal za jedan zvučnik. Pluto dodatno smanjuje masu cijelog uređaja, ali i omogućuje da ovaj zvučnik usprkos svojim dimenzijama bez problema ispluta na površinu ako vam padne u vodu.

Naime, Sport je kao i svi drugi No Bounds modeli otporan na vodu po IP67 standardu, pa može preživjeti do pola sata u jednom metru vode. Dodatno, USB-C konektor za punjenje te AUX konektor zaštićeni su od pijeska, prašine i prljavštine ispod robusnog poklopca.

Iako nije malen i prijenosan kao neki drugi modeli iz No Bounds serije, i model Sport na sebi ima praktični karabiner pomoću kojega ga možete prikvačiti za primjerice remen torbe. Ako ga planirate koristiti “u hodu“, onda će vas radovati par dodatnih trikova koje Sport zna izvesti.

Za početak, njegov kabel za punjenje možete uvijek imati sa sobom pri ruci, sigurno pohranjen u odvojivu bazu zvučnika. Nemojte nikome reći, ali tamo uz kabel ima i malo mjesta za sakriti još pokoju sitnicu.

Nije da ćete Sport trebati puno puniti. Čak 12 sati svirke je poprilično visoka brojka, a zahvaljujući brzom punjenju potpuno ispražnjenu bateriju možete skroz napuniti u svega dva sata.

Performanse

Zahvaljujući svom cilindričnom obliku, Sport će ispuniti zamalo cijeli prostor oko sebe ravnomjernim zvukom. Glazbu može svirati ne samo s telefona putem Bluetootha, nego na njega možete spojiti i neki drugi uređaj žicom putem standardnog AUX ulaza. Najzad, kao i svi No Boundsi i model Sport ima ugrađen kvalitetan mikrofon, putem kojega možete telefonirati.

Zaključak

Vodootporan zvučnik dugo trajanja baterije, oblika koji zvukom ispunjava cijelu prostoriju te s par zgodnih trikova u rukavu, No Bounds Sport je super odabir za sve kojima treba i prijenosnost manjeg zvučnika, ali i snažan zvuk većih modela.

Akcija!
Nema na zalihi
Najniža cijena: 112.67 
Snižena cijena: 50.71