House of Marley No Bounds EM JA015 RD Product 01

House of Marley No Bounds

No Bounds je sjajan mali Bluetooth zvučnik – izrađen od održivih ekoloških materijala, domišljatog dizajna te lagan i izdržljiv. Ono za što je namijenjen – slušanje glazbe u pokretu – odrađuje odlično, uz prilično povoljnu cijenu.

Najmanji No Bounds model iz ponude House of Marley stoji 599 kn, što je na prvi pogled nešto više od prosječnog Bluetooth zvučnika te veličine koji pak nije robustan i vodootporan kao No Bounds. No, verziji u crvenoj boji je dodatno snižena cijena na 419 kn u sklopu akcije za Dan žena.

Dizajn

Dosljedno filozofiji korištenja ekoloških i održivih materijala u svim svojim proizvodima, i ovaj je House of Marley Bluetooth zvučnih izrađen s okolišem na umu gdje god je to bilo moguće. Ali ne i nauštrb stila ili kvalitete materijala. Osnovni upotrijebljen materijal je čvrsti pluto, koji dodatno smanjuje masu, ali i omogućuje da ovaj zvučnik veselo pluta ako vam bućne u vodu. Zahvaljujući otpornosti na vodu po IP67 standardu može preživjeti do pola sata u jednom metru vode. Nećete ga nositi na ronjenje, ali nije problem ako vam pokisne ili pljusne u potok ili bazen. Robusni poklopac štiti od pijeska, prašine i prljavštine USB-C konektor za punjenje te uobičajeni 3,5-milimetarski AUX konektor koji je tu ako No Bounds želite žicom spojiti na izvor zvuka. Vanjski dio kućišta, koji je i najizloženiji udarcima, je napravljen od recikliranog silikona, koji ima prepoznatljivu istočkanu strukturu. Mrežica preko samog zvučnika je pak izrađena od teksture REWIND koji je razvio House of Marley za potrebe svojih proizvoda. Ista je izrađena od konoplje, pamuka i reciklirane plastike, a koristi se i na priloženom kabelu za punjenje samog zvučnika.

Najzad, No Bounds uključuje i karabiner pomoću kojega ga možete prikvačiti za traperice ili remen torbe.

No Bounds je dostupan u 4 boje – crnoj, bijeloj, plavoj i crvenoj – od kojih su potonje dvije osvježavajuće suzdržanih nijansi. Naime, vrlo često su crveni zvučnici toliko kreštavo crvene boje da ih na ulici lako možete zamijeniti za semafor. No Bounds je decentan, elegantan, i mami uzdahe dizajnom i skromnim dimenzijama – promjer mu je 108 mm, a debeo je svega 51 mm.

Sve tipke za kontrolu kontrolu playbacka i glasnoću utisnute su u boku kućišta i nakon malo navikavanja lako ih je napamet pritisnuti.

Performanse

Uparivanje jednog No Bounds zvučnika s vašim Androidom ili iPhoneom je očekivano jednostavno – potrebno je samo držati Bluetooth tipku na zvučniku i potražiti ga u listi uređaja koje vidi vaš smartfon.

Vjerujemo kako će svatko biti ugodno iznenađen zvukom – za jedan zvučnik ovako kompaktnih dimenzija, proizvedeni zvuk je snažan, jasan i s prilično dobro definiranim basom i visokim tonovima. Kome treba još glasniji zvuk u ovakvom dizajnu, može baciti pogled na većeg mu brata No Bounds XL.

Raduje podatak kako će ljepuškasti No Bounds svirati i do 10 sati bez prestanka, što je među boljim trajanjima baterije u njegovoj klasi i cjenovnom razredu.

Zaključak

Vodootporan, snažnog i glasnog zvuka, te prepoznatljivog i osebujnog dizajna, No Bounds je – osobito u svojoj crvenoj boji – odličan poklon koji će ne samo razveseliti primatelja, nego i pobuditi pažnju gdje god se nađe.

Akcija!

Zvučnici

Marley No Bounds

Najniža cijena: 79.40 
Snižena cijena: 31.76