House of Marley Positive Vibration 2 EM JH121 CP Features 02

House of Marley Positive Vibration 2

Prelijepa kombinacija boja, lagana konstrukcija i tako mekani jastučići vašoj svakodnevici zaista donose pregršt pozitivnih vibracija. A imaju i sve praktične osobine koje očekujete od suvremenih slušalica.

Klasični pristup je i dalje mnogima najdraži – slušalice koje idu preko uha, čim manje mase kako bi se mogle udobno nositi satima, ali oplemenjene s osobinama koje danas zaista nisu luksuz nego potreba. Upravo smo opisali model Positive Vibration 2.

Dizajn

Za početak, mnoge će iznenaditi koliko su Positive Vibration 2 lagane i kompaktne kada ih uzmu u ruke. Fotografije ovih slušalica mogu samo djelomično dočarati koliko je njihov tanašni profil pomogao da se ukupna masa zadrži na skromnih stotinjak grama.

Obruč za glavu te mekani jastučići izrađeni su od ekološki prihvatljive kože, te ugodno i udobno prijanjaju uz vanjski dio uha. Naravno, veličinu obruča moguće je lako prilagoditi tako da se Positive Vibration 2 smjeste na svaku glavu, i tamo i ostanu.

Kao i svaki proizvod House of Marley, i ove su slušalice izrađene od recikliranih materijala – FSC certificiranog drveta, aluminija te posebne REWIND tkanine koja se patentirana Marley kombinacija konoplje i pamuka.

Koliko se pazilo na detalje, govori i odvojivi kabel koji je obložen tkaninom kako bi se spriječilo njegovo zaplitanje. Na njemu se nalaze mikrofon i daljinski upravljač za kontrolu sviranja i odgovaranje na pozive.

Performanse

Iako slušalice nemaju posebno aktivno poništavanje buke, uz ovako lagane, udobne i dobro obložene jastučiće zvukovi okoline su prilično prigušeni. Zvuk je dubok i jasan, a ugrađeni kvalitetni mikrofon omogućuje da kratko i bez suvišmnih zapinjanja obavite poziv i žurno se vratite uživanju u glazbi.

Zaključak

U akciji za Dan žena ove slušalice jedinstvenog ženstvenog dizajna koštaju svega 314 kn, uz besplatnu dostavu, pa je još lakše posegnuti za njima. Sigurni smo da će se svidjeti vašoj posebnoj osobi.

Akcija!
Najniža cijena: 59.58 
Snižena cijena: 23.84