em je083 cp angle 1

House of Marley Smile Jamaica Wireless

Bežične Smile Jamaica slušalice u svojoj bakrenoj varijanti su istovremeno i sposobne slušalice i modni dodatak koji će privlačiti poglede

U vrhu svoje klase, bežične Smile Jamaica spajaju izniman dizajn, upotrijebljene reciklirane materijale te vrhunsku tehnologiju kako bi ponudile prepoznatljive Marleyjeve slušalice koje će se snaći u svim situacijama.

Dizajn

Smile Jamaica Wireless su oblikovane tako da riješe niz problema s kojima se susreću sve bežične slušalice.

Za početak, nema straha da ćete ih negdje posijati niti se morate bojati ispadanja iz uha. Dio koji podsjeća na ogrlicu sigurno stoji na vratu, a pritom je lagan pa vas neće zamarati. Uz slušalice su priložena dva seta silikonskih gel umetaka za uši kako bi udobno smjestili u uho, i dodatno blokirali buku iz okoline.

Ogrlica ovih slušalica sadrži i vrlo izdržljivu bateriju – do 8 sati neprekidnog sviranja – te na sebi ima i set tipki kojima se ne samo kontrolira svirka, nego i odgovara na pozive. Dodatno, kabeli su napravljeno tako da se neće zaplitati niti nestašno smetati pri nošenju.

Još jedan bonus: slušalice su i IPX4 otporne na znojenje, pa ih možete koristiti dok vježbate.

No, ako vam ih je žao ovako lijepe i posebno ponijeti sa sobom i izlagati redovnom vježbanju, razumijemo. Nema razloga za poštedu, ali razumijemo. Smile Jamaica Wireless se čine kao da im je mjesto na modnoj pisti i na stranicama glamuroznih časopisa

Performanse

U svakom slučaju, uzmite si par trenutaka i odaberite par nastavaka koji najbolje odgovaraju vašem uhu, i uživajte u bogatom zvuku, uz minimum buke iz okoline. Mikrofon i tipke vam omogućuju da na primate i pozive, pa nema u kombinaciji s 8 sati trajanja baterije nema razloga da se tijekom dana uopće odvojite od Smile Jamaica Wireless.

Zaključak

Jedan od onih posebnih komada tehnologije koji mami uzdahe svojim spojem dizajna i materijala, a istovremeno je toliko svestran da se od njega ne morate odvajati.

Akcija!
Najniža cijena: 59.58 
Snižena cijena: 29.79