House of Marley Smile Jamaica Fire AMAZON EM JE041 FI SmileJamaicaWired 2 HERO CALLOUT

House of Marley Smile Jamaica

Vatreno crvena izvedba slušalica Smile Jamaica privući će mnoge svojim prepoznatljivim dizajnom i materijalima, a potom ih osvojiti svojim zvukom.

Malene i jednostavne. To je nekako najkraći opis ovih in-ear slušalica tvrtke House of Marley. No, Marley ne bi bio ono što jest da i na ovako jednostavnim žičnim modelima ne uspije ostati dosljedan svojoj filozofiji dizajna.

Dizajn

Tako su Smile Jamaica izrađene od prirodnih materijala, kod koji se pazilo na održivost cijelog proizvoda gdje god je to bilo moguće. Primjerice, kućišta slušalica su izrađena od FSC certificiranog recikliranog bambusa i drveta u koje su filigranskom preciznošću ugravirane oznake. I aluminijski zvučnički driveri su također recikliranog porijekla.

Potonji iz svojih 9,2 milimetara izvlače jako puno, a u tome im u konačnici pomaže i ostatak slušalica. Naime, uz Smile Jamaica se dobivaju dva seta gel nastavaka za uho (manji, veći), koji su jako važni za što bolje prijanjanje slušalica u ušni kanal odnosno kvalitetu zvuka.

Bonus: svi mrzimo otpetljavati vječno zapetljane kabele slušalica, pa se Marley pobrinuo da se to ne događa na ovo modelu. Kabeli slušalica su opleteni materijalom koji im ne dopušta da se pretvore u klupko žice.

Performanse

Odaberite li onaj par nastavaka koji najbolje odgovaraju vašem uhu slušalice će vas nagraditi dubokim i bogatim zvukom za ovako mali uređaj, uz minimum buke iz okoline.

Na kabelu se nalazi i in-line mikrofon te višefunkcijska tipka, koji vam omogućavaju jednostavno javljanje na pozive dok slušate glazbu.

Zaključak

Poseban spoj dizajna i materijala koji mami poglede i komentare, spojen s kvalitetnim zvukom biti će dragi pratitelj u svakodnevici.

Akcija!
Najniža cijena: 26.40 
Snižena cijena: 13.20