chill out

JAM Audio Chill Out

Malen, zabavan, praktičan, i dugosvirajuć Bluetooth zvučnik s par dodatnih vještina. Nije loše za uređaj koji stane na dlan i ne košta puno.

JAM Audiov Chill Out je jedan od onih simpatičnih uređaja koji ti se uvuku pod kožu svojom neopterećenom jednostavnošću, ali i dobrim setom mogućnosti koji ti olakšavaju život.

Dizajn

Dovoljno je kompaktan i lagan da stane u svačiji dlan, pa ga možete ponijeti sa sobom gdje god da se zaputite. Oblikom malo poziva na loptanje iz ruke u ruku, ali pripazite – iako je otporan na vodu i prašinu po IP67 (metar vode do pola sata uranjanja), ipak nije fer da vam ispadne iz ruke i otkotrlja se niz stepenice.

Pod poklopcem na dnu ćete pronaći microUSB utor za punjenje te uobičajeni 3,5-milimetarski AUX konektor koji je tu ako glazbu za čilanje imate na nekom žičnom izvoru zvuka. Zgodan detalj: uređaj ima integrirani kabel za punjenje, pa je to jedna briga manje ako se njime odete na neki izlet.

Najzad, ne vrhu uređaja se nalazi remen za nošenje oko prsta, a na boku je par tipki kojima kontrolirate sviranje te se javljate na pozive. Da, ovaj mališan može biti i vaš handsfree speakerphone.

Performanse

Od ovako malo zvučnika snage 3W nemojte očekivati da vam prodrma svijet, ali sobu će vam bez problema ispuniti ugodnim o dovoljno glasnim zvukom s dosta basa.

Raduje podatak kako će ovaj malac na bateriji svirati do 8 sati, što je poprilično obzirom na dimenzije.

Zaključak

Vodootporan, snažnog i glasnog zvuka, te simpatičnog dizajna, Chill Out je dobro društvo za chillanje u društvu ili na izletu. Na dodatnom sniženju za svega 159 kn je još povoljniji i bolji odabir.

Akcija!

Zvučnici

Jam Chill Out

Najniža cijena: 30.38 
Snižena cijena: 16.71