House of marley izbacio xl zvučnik

emobile no bounds xl cover

Za ekološki osviještenog potrošača, kupovina elektronike obično ne znači da pomažete planetu. Time je House of Marley učinio korak naprijed te osigurao da proizvodi budu ekološki prihvatljivi, što rezultira korištenjem nekih jedinstvenih materijala za izradu. Tu filozofiju pratili su i prilikom izrade Bluetooth zvučnika No Bounds XL.

Kome se preporuča No Bounds XL

  • Ljubiteljima plaže
    S certifikatom IP67, ovaj zvučnik je potpuno zaštićen od vode i prašine što ga čini izvrsnim za plažu. Osim toga, pluta.
  • Svim ljubiteljima dobre zabave
    Odličnog zvuka doprinijet će da svaki tulum bude još bolji.
  • Svim ljubiteljima većih zvučnika
    Puno vodootpornih zvučnika je malih dimenzija, ali Bounds XL ne pokušava biti mali. To je veliki zvučnik kojeg vjetar neće oduševiti, ali zato će on oduševiti vas svojim dizajnom, otpornošću i zvukom..

No Bound XL ukratko

House of Marley No Bounds XL je eko Bluetooth zvučnik.  Daje izvrstan zvuk tako da duboki glasovi zvuče još dublje i uživat ćete u svakom tonu. Uz to što je dizajn House of Marley No Bounds zvučnika potpuno ekološki prihvatljiv, zvučnik je i vodootporan te otporan na prašinu.

Zvučnik je pogodan za vanjsku upotrebu, s ocjenom IP67. Riječ je o najvećoj IP ocjeni koju možete dobiti u potrošačkom proizvodu. Može se potopiti u vodu do metra, što ga čini idealnim kandidatom za bazen ili plažu.

Iza prednje maske u obliku platna, zvučnik koristi dvostruke 2,5-inčne 10-watne upravljačke programe i dva visokotonca od 0,75 inča za frekvencijski opseg od 80Hz do 20kHz.

Kućište zvučnika je šarena mat gumena površina s tri gumba na vrhu. Na stražnjoj strani zvučnika nalazi se lijep pokrov od pluta i poklopac koji štiti 3,5 mm aux ulaz (nije uključen kabel) i mikro USB kabel za punjenje. U odjeljku se nalaze i mikro port (za punjenje zvučnika) kao i USB priključak za punjenje vaših mobilnih uređaja pomoću baterije No Bounds XL.

House of Marley No Bounds XL baterija izdržat će i do 16 sati.

Odgovori