Isporuka

Isporuka robe se vrši samo na području Republike Hrvatske.

Roba je spremna za isporuku u roku od maksimalno 5 radnih dana nakon što Vaša uplata bude vidljiva na našem žiro računu.
Ako plaćate internet bankarstvom, u banci, Pošti, FINI može proći i dan-dva između Vašeg plaćanja i sjedanja Vaše uplate na naš račun. To nažalost nije do nas, te Vas molimo da budete strpljivi.

Onog trena kada je Vaša roba spremna za isporuku poslat ćemo Vam e-mail poruku u kojoj se to potvrđuje.

  • Ukoliko želite osobno preuzeti robu nakon primitka e-mail poruke, možete to učiniti na adresi:
    ETRANET mobile d.o.o., Radnička cesta 177, 6. kat, Zagreb.
    Radno vrijeme: ponedjeljak – petak 9-16 h
  • Ukoliko želite dostavu na kućnu adresu, cijena dostave će Vam se automatski uračunati na ponudu, te nećete više ništa morati plaćati dostavljaču prilikom preuzimanja. Dostava naručene robe vrši se u suradnji sa renomiranom tvrtkom specijaliziranom za poslove dostave što garantira brzu i sigurnu dostavu. Kako bismo osigurali da roba što sigurnije stigne na vašu adresu dostavljač će imati broj vašeg telefona kojeg ste upisali pri registraciji. U slučaju da želite dostavu nekom drugom agencijom to će biti o Vaš trošak, te ne možemo garantirati cijenu dostave. U slučaju odabira druge dostavljačke službe dužni ste sami kontaktirati službu te dogovoriti dostavu.

Za robu koja nije podignuta više od 45 dana nakon izrade računa ne odgovaramo.

U slučaju da se dogodi da traženog artikla nema, osoblje tvrtke E-mobile Web Shopa će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku, te Vam ponuditi opciju čekanja artikla, zamjenu za drugi artikl, ili povrat novca u punom iznosu.