Načini plaćanja

E-mobile Web Shop podržava sljedeće načine plaćanja:

    • Online plaćanje do 6 rata s AMEX i karticama PBZ-a te jednokratno s ostalim debitnim/kreditnim karticama
    • Uplata u Pošti, banci, FINI ili Internet bankarstvom
    • Virmanska uplata (za tvrtke)
    • Plaćanje pouzećem

Ponuda koju plaćate ne smije biti starija od 2 dana, jer u tom slučaju ne možemo više garantirati stanje skladišta i dobavljivost željenog artikla.

Ponudu koju ste dobili na e-mail možete platiti u pošti, banci, FINI ili Internet bankarstvom. Svi potrebni podaci sa brojem našeg žiro-računa i pozivom na broj nalaze se na ponudi. 

Kako mogu platiti svoju ponudu u Pošti, banci, FINI, Internet bankarstvom?
Nakon što završite kupovinu klikom “Dovrši kupovinu”, sustav će Vam automatski poslati ponudu na e-mail. Ponudu koju ste dobili na e-mail možete platiti u pošti, banci, FINI, Internet bankarstvom. Svi potrebni podaci sa brojem našeg žiro-računa i pozivom na broj nalaze se na ponudi.

Kako mogu platiti svoju ponudu virmanom (za tvrtke)?
Prilikom registracije, upišite podatke svoje tvrtke (naziv i OIB). Nakon što završite kupovinu klikom “Dovrši kupovinu”, sustav će Vam automatski poslati ponudu na e-mail. Ponudu koju ste dobili na e-mail možete platiti u pošti, banci, FINI, Internet bankarstvom. Svi potrebni podaci sa brojem našeg žiro-računa i pozivom na broj nalaze se na ponudi.

Podržane kartice i njihova sigurnost

          
Podržavamo Visa, Mastercard® i Maestro® debitne/kreditne kartice.

 

Sigurnost online plaćanja pruža:

     

i Mastercard® SecureCode™

Sigurnost plaćanja debitnim/kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i  servisa plaćanja, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Servis plaćanja je temeljen na 3-D Secure standardu koji trenutno nudi najsigurnije rješenje plaćanja kreditnim i debitnim karticama u internet okruženju.

Ukoliko kartica korisnika sudjeluje u 3-D Secure programu od kupca će se tražiti dodatna provjera identiteta kao potvrda da upravo on koristi karticu.

IZJAVA O KONVERZIJI VALUTE

All payments will be affected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.