Redemption ANC- isključi vanjsku buku i uživaj

EM DE021 Product Lifestyle 01 scaled

Iz odličnog asortimana House of Marleya, brenda koji  je temeljen na uspomenu istoimenog glazbenika, no promoviraju i ideju održive proizvodnje čiji je spoj proizveo jedne od atraktivnijih uređaja za reprodukciju glazbe, dolazi nam i Redemption ANC.

Redemption ANC su “truly wireless” slušalice kojima se slavi 75. Rođendan Boba Marleya.

Dizajnom i konceptom ove su slušalice više nalik na posljednje AirPods slušalice, koje aktivnu supresiju buke kombiniraju sa silikonskim čepićima.

Aktivna supresija buke, se može i ne mora uključiti. Ima dva režima ANC i Ambient. Ovaj potonji propušta nešto više zvukova iz okoline, dok ANC režim u potpunosti izolira vanjske zvukove.

Slušalice dolaze u kutijici za pohranu i punjenje. Znaju kad su u kutiji, znaju kad je kutija otvorena, a kad zatvorena, a možete koristiti i samo jednu ako vam je to praktično, kao na primjer za hands-free telefoniranje.

Kontrole se izvršavaju tapkanjem na određenu slušalicu što je ispalo idealnim rješenjem, pogotovo u vremenima kada se nose rukavice. Tapkanjem na lijevu slušalicu dva puta otvara se asistent na mobitelu, tapkanjem tri puta pri dnu slušalice mijenja se između izoliranja vanjskih zvukova, pojačavanja vanjskih zvukova ili gašenja tih mogućnosti.

Desna slušalica s dva klika pušta ili pauzira glazbu te se javlja na telefon, a s tri klika prebacuje na drugu pjesmu. Skidanje jedne od slušalica također će pauzirati pjesmu zahvaljujući malom senzoru pored slušalice. Baterija traje 5 do 7 sati ovisno o uključenim featureima, a kutijica slušalice može napuniti do tri puta dajući vam cijeli dan glazbe bez dodatnog punjenja na struju.

Slušalice su otporne na znoj i vremenske uvjete te vam omogućuju  da ih bez ograničenja nosite bilo gdje.

Redemption ANC pružaju nesvakidašnje iskustvo slušanja zahvaljujući dubokom basu, jasnim sredinama te odličnim visokim tonovima.

Karakteristike:

·         Bluetooth® 5.0 w / + BLE True Wireless Audio

·         Kontrole na slušalicama

·         5 sati trajanja baterije *, ukupno do 20 sati s uključenim ANC-om

·         Otporne na znoj ( IPX4 certifikat)

·         Izrađene od bambusa, silikona i drvenih vlakana

.         Tehnologija brzog punjenja

I ovoga puta u pakiranju se nalazi: kučište za punjenje, 2 slušalice Redemption ANC, 2 dodatna para (2 veličine) silikonskih čepića za uši, USB kabel za punjenje, poruka dobrodošlice, kratki vodič za uporabu, garancija te Marley naljepnica.

Marley Redemption ANC su slušalice koje stvarno čine razliku.

Odgovori