Uhvati najbolje momente ljetovanja uz EasyPix fotoaparat

fotoaparat easypix w1400 active narancas easypix w1400 active narancast 1

EasyPix W1400 je najaktivniji član obitelji aquapix. Ne samo da je vodootporan, već je i vrlo otporan na prašinu i udarce. Idealan je spoj za ronjenje, surfanje i plivanje. Za koju god da se aktivnost odlučite EasyPix vas bez problema može pratiti na putu svih vaših ljetnih avantura. I sve to bez dodatnog kućišta, jer se W1400 i dalje čvrsto drži u dubini od tri metra, zahvaljujući zaštićenoj tehnologiji.

S modelom W1400 Active primijetit ćete: Chic dizajn, 2,7 “zaslon i drugi 4,5 cm (1,8”) zaslon na prednjoj strani. Zahvaljujući ovoj funkciji s dvostrukim zaslonom, u bilo kojem trenutku možete stvoriti prekrasne autoportrete jer čuvate pregled prednjeg zaslona i osiguravate savršenu sliku.

Podvodno, W1400 aktivni digitalni fotoaparat je u svom elementu i jednostavno sjajan: visokokvalitetni senzor od 14MP osigurava bogate boje, uz 4x digitalno zumiranje i jasnu rezoluciju slike do 20MP, fotoaparat snima vaše podvodne uspomene na odmoru u oštrim, oštrim kvalitete.

EasyPix dolazi u dvije kombinacije boja; narančastoj i plavoj pa će tako osim odličnih performansi zadovoljiti i one izbirljive po pitanju boje.

Svoj odmor ne možete započeti bolje – uz W1400 Active ništa vam neće nedostajati!

Odgovori