Vonmählen Concert One slušalice

Inspirirane dvoranom Filharmonije Elbe, Wireless Concert One slušalice kombiniraju sofisticirani dizajn i vrhunski zvuk.

Bežične slušalice Vonmählen Concert One imaju dva dinamička pretvarača od 40 mm s frekvencijskim rasponom od 20 Hz – 20 kHz. Bluetooth 4.2 brine se o bežičnom prijenosu između slušalica i zadanog uređaja, slušalice također podržavaju apt-X audio kodek. Napajanje osigurava integrirana baterija neodređenog kapaciteta, ali s vijekom trajanja do 21 sat i respektabilnih 840 sati u stanju čekanja. Slušalice se pune putem mikro-USB konektora i treba im otprilike 2 sata do kraja punjenja.

Kao i kod većine sličnih modela i sa slušalicama se može raditi u normalnom kabelskom načinu rada. Audio priključak od 3,5 mm uključen je u paket. Slušalice teže 280 grama, a dostupne su u tri varijante boja, crnoj, srebrnoj i ružičastom zlatu.

Dizajn slušalica uistinu je prvoklasan. Okvir je izrađen od aluminija, glavni most je dovoljno podstavljen i s obje strane presvučen kožom. Donja strana, koja dolazi u dodir s glavom, prekrivena je finom umjetnom kožom, na gornjoj strani mosta nalazi se relativno debela i nekoliko puta prošivena koža zahvaljujući kojoj slušalice izgledaju prilično luksuzno i ​​vrijedno. Tijelo naušnica je plastično, ali kape su izrađene od brušenog aluminija.

U paketu se osim slušalica nalazi i  bogata dodatna oprema. Prije svega, to je polutvrda putna torbica, zatim pleteni 3,5 mm audio kabel i upleteni mikro-USB kabel za napajanje. Oba su kabela uredno namotana u svojevrsne gumene obruče, koje su vrlo praktične za svako nošenje.

Slušalice su izrazito udobne, nisu sportske pa se mora uzeti u obzir da nisu u potpunosti izrađeni u svrhu nošenja tijekom trčanja ili drugih aktivnosti. Međutim, su sasvim dovoljne za normalno nošenje. Široki raspon pokreta koji slušalice mogu koristiti također pridonosi dobroj ergonomiji. Na desnoj slušalici nalaze se tri gumba za upravljanje slušalicama.

Vonmählen Concert One su odlično izrađene i dobro opremljene bežične slušalice, koje ne nude ANC, softverski ekvilajzer i druge slične popratne funkcije, već privlače pozornost dizajnom, izvedbom, a mnoge i svojim zvučnim profilom. Slušalice su vrlo udobne, a trajanje baterije je također izvrsno. Ako su to razlozi koji vas zanimaju, nemojte se bojati isprobati Vonmählen Concert One.

Vonmählen Concert One slušalice možete kupiti na https://emobile.hr/proizvod/vonmahlen-wireless-concert-one/.

Uživajte u odličnom iskustvu slušanja glazbe uz Concert One  slušalice koje bilo gdje da se nalazite pretvara doživljaj slušanja u vašu osobnu koncertnu dvoranu.

Odgovori