Vonmählen- elegantno i kvalitetno

Air Beats 2500x2500px mood 5 web

Tehnologija određuje naš svakodnevni život. U središtu je našeg života i podržava nas u organiziranju, komunikaciji i orijentaciji. U Vonmählenu razvijaju, dizajniraju proizvode i plasiraju tehnološku dodatnu opremu za život.

Vonmählen proizvode odlikuje jedinstvena kombinacija tehničke funkcionalnosti i elegantnog dizajna, a dodaci u kategorijama Grip, Connect, Power i Sound pružaju maksimalnu slobodu i udobnost u svakodnevnom digitalnom životu.

Sve ideje i koncepti proizvoda stvoreni su s ljubavlju prema detaljima i strasti u Vonmählen sjedištu u Lüneburgu. Kolekcije koje stvaraju karakterizira upotreba boja, materijala i dizajnerskih elemenata koji se ponavljaju. Proizvodi u njihovom portfelju, koji su promišljeni do najsitnijih detalja, mogu se slobodno kombinirati i savršeno nadopunjavati zahvaljujući jedinstvenom i nordijskom dizajnerskom jeziku.

Vonmählen potpisne boje ružičastog zlata, crne i srebrne podcrtavaju ideju kolekcije. Na ovaj način stvaraju pravi tehnološki pribor za životni stil  kupaca širom svijeta.

Svaka pojedina osoba u Vonmählenu svakodnevno radi s odlučnošću, strašću, timskim duhom i transparentnošću. Zajednički cilj je uspostaviti međunarodnu marku životnog stila koja tehničke proizvode pretvara u dodatak za život koji je prikladan za svakodnevnu upotrebu u obliku holističkih i savršeno koordiniranih kolekcija.

Vonmählen Tech-Lifestyle-dodaci isprepleteni su savršenom interakcijom funkcionalnosti, dizajna i kvalitete kako bi svakodnevni život učinili ljepšim.

Sve Vonmählen proizvode možete pronaći u našem webshopu.

Odgovori